Pierwsze miejsce i ZŁOTY FARTUCH w XVIII KONKURSIE KULINARNYM ŚLĄSKIE SMAKI w Tarnowskich Górach.
Uczniowie z klasy 3RGH Kacper Lech i Igor Kravchenko pod kierunkiem pani Marzenny Lesiak w konkursie przygotowali:
– zupę cebulową z grzankami czosnkowo – serowymi,
– kaczkę z jabłkami, kuglem i czerwoną zasmażaną kapustą,
– sernik z sosem malinowym.
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/1.jpg?resize=640%2C887&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/1aa.jpg?resize=640%2C968&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/1b.jpg?resize=615%2C1024&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/1c.jpg?resize=640%2C720&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/1e.jpeg?resize=640%2C853&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/2.jpg?resize=640%2C514&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/4.jpg?resize=640%2C420&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/5.jpg?resize=640%2C418&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/zs-zarki.edu.pl/wp-content/uploads/2024/06/11.jpeg?resize=640%2C480&ssl=1)